Spektrum

Spektrum

Anotace: Toliko kvaltování pro hovada dobré jest

Svítí červená...

Na hubu jsem dostal
plameny krbu
růže rozkvetlá
dospívání na prostěradle
na cucky plenta s kladivem
srp v krvi
báječné tomato
lež
uzardění
prdelačka
Rudá záře nad Kladnem
srdce.

Blik, oranžová...

Náladu pozvedl jsem v troskách
žít bez studu
vlnová délka
na Ukrajině revoluce
Indie-léčba Hinduismem
židovští osadníci
latergií sekne to
běh
sil opojení
podvlíkačka
tanči, natřásej se, dýchej
pomeranče.

Blik, a je tu zelená...

Peprmintový lektvar
křeče bolu
závist kolem nás
vojclů kamufláže
příroda celým vesmírem
kvakot žabí
vodníků stakato
pepř
zřítelnic chvění
stokoruna
strachy stokrát poblednem
buše.

Nějak to zkratovalo...

A tak stojím na křižovatce
nadávky, křik, houkání...

Prdel mi polibte
hrajete všemi barvami.

Od vás si
pánové
spektrum nesmíchám.

Zavírám dveře
a kráčím
do ticha...
Autor cevert, 06.05.2008
Přečteno 259x
Tipy 21
Poslední tipující: Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Bíša, WhiteSkull, Severka, kavec, Belmon, Psavec, Chancer, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vida, jak se semafor zasnil.
A pak má normálně fungovat. Pěkné

16.05.2008 09:37:00 | Marfuša

Daj mi meil a pošlem Ti ,,SPEKTRUM,,
od Billiho Cobhama.Ak ho ešte nemáš.
Nádhera...

07.05.2008 11:11:00 | džemo

Musel jsem se zasmát, díky! :-)
Moc se povedla...na tu červenou lze vymyslet mnoho věcí...i na tu zelenou, pravda. Ale konec je nejlepší - polibte mi prdel, radši půjdu pěšky, než se tu s vámi hádat :-D

06.05.2008 21:08:00 | Chancer

Tvé spektrum barevné mě pobavilo,
i když vím, že není jenom k smíchu,
že ze života bylo.
A ten konec ? Super tečka.

06.05.2008 20:17:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí