svět je individuální

svět je individuální

Anotace: pro pár lidí, který se tam snad najdou... :+)

Úctu sme ztratili s poslední
vyžvejkanou žvejkačkou.
Kupujeme si horký párky někdy nad ránem
a sedáme si na schody hotelu.
Bez výčitek a špatnejch svědomí.

/,,Slečno, bylo by lepší, kdybyste si přesedla.“/

Užitečnost našeho dne začíná
pětikorunou pro bezdomovce
a končí vyhozenou lahví od vína,
kterou v noci najde a dopije.

I růže někdy můžou bejt hezký,
divná generace /co se miluje mezi sebou bez rozdílů/
to toleruje.

Sme prostě jiní,
trháme tulipány z veřejnejch záhonů,
píšeme bez háčků a čárek,
malujeme po svejch tělech
a líbáme se na nádražích.

Umění končí tam,
kde začíná realita.

A její hranice...
Nikdo nevidí... a přeci tady sou...
/Boundaries are open.
But don´t believe it´s real./

Svět je individuální.
Zákony sou konkrétní.
A názory až přespříliš subjektivní.
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: callowsick, Zuz., Sukuba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechna čest... krásně jsi to vystihla...

09.05.2008 10:49:00 | Dimi

Kdyby má slova uměla mluvit, kdyby dokázala, to, co ta tvá, kdyby...svět je lepší, když seš...

08.05.2008 19:07:00 | Zuz.

Kdyby má slova uměla mluvit, kdyby dokázala, to, co ta tvá, kdyby...svět je lepší, když seš...

08.05.2008 19:06:00 | Zuz.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí