Nic

Nic

Anotace: a nic víc...:o)

Nic

Tak prázdné bez ducha i bytí
Děsí. Je zbytečná i krása všeho kvítí

Každá vteřina těžká jako kroky starce
Najednou mlčí tvého života i smrti dárce

Hnusí se ti spánek, hnusí se ti sen
Co dělat? Jak přežít další prázdný den

Vskutku snažší je nevědoucí být
S tou Rousseauovou tezí je někdy těžké žít

A my prý zkažení tím slavným pokrokem
Jsme jen ve svém světě jeho otrokem

A ti prý ušlechtilí si dupou do hlíny
Navždy jsou v tobě jak za soumraku stíny

Kde skončí ti co začít žít by chtěli
Tvé věčné „nic“ ti sotva někdy sdělí
Autor annike, 07.05.2008
Přečteno 312x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí