Nezapomeň !

Nezapomeň !

Anotace: ano takový je život....je mi to líto.. bude mi smutno...

Slunko už nezazáří
pro tebe a mou maličkost.
Už tě neuvidím, nezahlédnu
čas společně nepoběží
a jestli tě potkám,
to jest v nedohlednu.

Ani jeden z nás
na toho druhého
nezapomněl
to proto, že
plamen ještě nedohořel.
Je tu. I ve vodě žije,
ač tam by nemusel.

Všichni se smutně loučí,
všude ty srdceryvné pohledy
zhrzených očí
a mě dochází teprve nyní
že vše, co mě s tebou pojilo
na dobro skončí.

Vzdalujem se,
mění se spousta věcí,
ale věř, zůstaneš v mém srdci
tím malým plamenem,
na který si už jen
vzpomenem.

Kdykoliv do vzpomínek můžem se ponořit,
tam zanecháme smutků a slzí proud,
pro nás dva,
pro ty, kteří nemohli spolu plout.
Autor Dedillope, 07.05.2008
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Winnacott
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí