Nikdo nezná

Nikdo nezná

Anotace: tohle vzniklo tak před půl rokem když jsem měla silný pocit, že se chovám tak, jak chtějí ti druzí...

Nikdo nezná

Kdo jsem, co jsem, kým jsem…nikdo neví
Ani ten, kdo říká: „já vím“, „já znám“
Má slepá velkorysost ochotně vždy sleví
Buďte si jisti, že třeba právě vám

Už jen ten pohled zabíjí
Jsem jako vzduch, jak velké nic
Ten pocit mě vždy ubíjí
Navždy stejný a nikdy víc

Poslužte si, jsem tu pro vás
Kým chcete mě mít tím se učiním
Sám sebe nezná cele nikdo z nás
Ze svého „nejsem“ já nikoho už neviním

Jsem hercem bez masky
Ta jediná mi schází
Jen vryté smutkem vrásky
Že občas mě z nich mrazí...

/event. a nikoho z nich nezamrazí/
Autor annike, 08.05.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Wor, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí