Inak ako včera

Inak ako včera

Anotace: všetko je otázka voľby

Dlho som mala pocit
že sex a intimita sú dve kvalitatívne odlišné veci
Teraz mám pocit, že z oboch zostal už len reklamný slogan
Akoby vám mediálne polonahé krásky mohli ponúknuť
teplo a nehu
Často sa pozerám na ich oči
sú zvodne prázdne
akoby vo vnútri nikto nebol
Je to tak zvláštny svet
v ktorom žijeme
Niečo z nás robí bezbranné šachové figurky
bezcenných pešiakov
ktorí veria
že existuje aj pre nich zasľúbená zem (videli ju v telke)
a tak ju hľadajú
pobehujú v z jedného konca šachovnice na druhý
a nikdy ich nenapadne, že život je vonku
vedľa čiernych a bielých políčok
vedľa výhier a prehier
Sme ako blázni
ktorí sa odmietajú zastaviť
a priznať si
že nebo aj peklo je v našom vnútri
že si len stačí vybrať inak ako včera
Autor Snake woman, 28.07.2005
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí