Hanobnice

Hanobnice

Anotace: Jak málo stačí "chtít", jak málo stačí dát .. a přesto naostro nestřílíme ..

Bylas, jsi a budeš trestaná !
Za slovo - chtít, tak buď jest.
Povrchně nezájmem chápaná,
jen složkou z husté špíny cest.

Za otázky - mlčení tobě souzené !
Ty upřímná duše, strachu plná.
Chvějící ruce, můry - bezedné,
prokletím navěky, ať srdce puká !

Za malý úsměv - slzy ti dané !
Drzostí oplýváš - hanobnice !
Ač budoucí časy, snů byly plné,
již nikdy nezískáš už více !

Než slepé střelivo - z nábojinice ..
Autor Analisieren, 09.05.2008
Přečteno 245x
Tipy 10
Poslední tipující: excited, Onqa, cevert, Bíša, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím, dost dobrý 1*

12.05.2008 17:26:00 | cevert

Nádherná čeština, máš moji poklonu.

09.05.2008 20:48:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí