Smrt a teror

Smrt a teror

Anotace: Co dodat??Asi nic

Svět a lidé jdou tolik krutí,
Stávky, bouře, různá hnutí.
Jako ocelovým proutkem mávnutí,
najde ve světě smrt tolik obětí.

Je snad naším osudem žíti ve strachu?
Všechna volnost, krásna, láska už je v prachu.
Kde je: "Miluj bližního svého" ?
Je to jedno, mého...tvého!

K čemu věčný strach a bída?
K čemu objevy a velká věda?
Když tohle skončit nedokáže,
Teror tu čest neprokáže!!!
Autor seherzada, 28.07.2005
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí