Motorkářský nebe

Motorkářský nebe

Anotace: Pro Kožleje.... Si tu s náma dál, na tom nezmění nic ani ten čas, kdys odešel brázdit nebeský silnice....

byl to Tvýho života smysl
tvůj svět samotnej
pro někoho nesmysl
nesmysl obrovskej

dráždit silnice
vítr ve vlasech
poslední vzdech
drsnej pád
ten nahoře ti měl šanci dát
šanci žít
a spoustu věcí si uvědomit
neměls zemřít..
Máš žít!
a dál s náma pivko pít......

Kam si vešel
přinášels smích
dávno jsi nám odešel
do věčných lovišť
do motorkářskýho nebe
z toho pomyšlení mě zebe

Ne, nelze zapomenout
na tebe...
dokázals náladu zvednout
pěsti setnout
a vždy s úsměvem jít
Ne, tys neměl zemřít

teď se proháníš tam
tvý je motorkářský nebe
my jdem životem dál
bez tebe....

a přeci s tebou
nosíme tě dál v srdci s sebou...

Copyright © 2008,Caracol
Autor Caracol, 10.05.2008
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Daisy.., Eric, kavec, Květka Š., Šerák, toužím.jít.dál
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Hezké.

10.05.2008 23:47:00 | Eric

Dojemné, až mi stékají slzy...zasloužíš tip ...

10.05.2008 08:13:00 | toužím.jít.dál

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí