keď stratíš voly

keď stratíš voly

Anotace: ...

Keď svietil mesiac
Citrónový,
Na lúke dievča páslo voly
Pri svite hviezd,
Čo padali,
Z výšin
Na zem.

Keď svietil mesiac
Neónový,
Zabudnuté skutky boli,
Tie moje
Stopy miest,
Čo ostali
Blížnym
Tvojim.

Keď svietil mesiac,
Neplakala som do vankúša,
To ma len šťastie skúša,
A ja viem,
Že ak sa stratia voly,
ako zrada bolí,
ten pocit osamelého bytia.
(zabudnutia)

Keď stratíš voly,
Skutočnosť zabolí,
Rozplačeš dievča,
Zhasne ti mesiac
Citrónový.

Keď stratíš voly
Doznie ti svit
Neónový…

Blik…

(svieti…
…pražskými uličkami…)
Autor adida, 11.05.2008
Přečteno 211x
Tipy 8
Poslední tipující: Franti, Romana Šamanka Ladyloba, a_tao, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se mi moc líbí :)

11.05.2008 13:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Moc hezký, Adido, to se ti povedlo.

11.05.2008 12:22:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí