Mávám

Mávám

Anotace: ...předdovolenková :o)

Mávám,
než smočím pádlo ve vodě
a zašněruju boty toulavý...

Mávám,
vezmu si s sebou do lodě
i vaše milá slova, pozdravy...

Mávám,
mějte se krásně, přátelé,
Múza ať dál je u vás stálý host...

Mávám
a těším se, že za dvě neděle
zase si přijdu sem k vám pro radost...
Autor Cecilka, 29.07.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí