bez názvu

bez názvu

Anotace: -

vrací se zdálky
a pavouci se nesnaží plést znovu své sítě.
přišel zas a jako uragán,
hodlá smést všechno do hlubin očí.
když odešel, listí leželo kde mělo,
nebe jsi viděl, když očis měl vsloup.
teď mhouráš po zemi,
sbíráš jeho zbytky a naříkáš nad tím světem,
nad tím královstvím bezvládým,
nad sebou samým, cos převrátil ses v líc.
Autor desela, 11.05.2008
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, verunča
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nutí mě to přemýšlet, možná je prostě chyba myslet si, že listí má svoje místo...

11.05.2008 20:03:00 | verunča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí