Spím na Létajícím Koberci...

Spím na Létajícím Koberci...

Anotace: ***

Spím na Létajícím Koberci...
****************************

Jsem v pohybu.
A síla má je věčná.
Je dílem nesmrtelna,
pramáti všech sil.
Ničím nepohnu,však
rostu z nekonečna,
abych v jeho druhý kout
se záhy ponořil.

Činím se šťastným,
věřím ve Sluneční plamen,
jsi-li bezvěrec ,ubij mě kamenem
Mám víru.
Ne takovou,co klame.
Pak co chci,všechno změním
v světě neměnném.
Autor Skywalker, 29.07.2005
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: šuměnka, Bernardetta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

... takového Tě chci znát!

27.11.2010 05:52:00 | šuměnka

Ahoj, bohužel tvým básním taky moc nerozumím a zase si taky nemyslím, že jsem tak natvrdlá. Ale na druhou stranu je v nich i něco zajímavého...

22.03.2006 14:51:00 | Sarina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí