Lovec

Lovec

Anotace: ...

Lovec

Už mě chytil. Už mě má.
Přišel přesně když jsem spal
Jak děcko co si namlouvá
Že se spánkem odejde žal

Už mě chytil. Už mě vleče.
Tam kam nechci ze strachu
A říká: „nikdo neuteče“
Když mě hází do prachu

Už mě chytil. Už mu patřím.
poddávám se jeho pravdě
Svoji neznám aniž spatřím
Pravou lásku někde na dně
Autor annike, 12.05.2008
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí