Joe

Joe

Anotace: Pro Flow Calipso a její Joe :)

Prožívaly jsme s Tebou radosti i strasti,
viděli jsme, jak se občas řítíš do propasti.
Vždy jsi však svá zůstala
a slabších ses zastala.

Obdivovat bychom Tě měli,
ty náš nezkrotitelný anděli.
Černé srdce podařilo se Ti
Láskou vzplanout a rozhořeti.

Slzy, smích i údiv naše čtení doprovázel,
byla jsi nás všech pomyslný mazel.
Vraceli jsem se k Tobě rádi,
z fanoušků se stali kamarádi.

Děkujme Tvé stvořitelce,
že nám poskytla takové potěšení,
nad které v širém kraji zatím není.
Autor Wyrda, 12.05.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky, díky, díky, díííííky :-)

07.06.2008 00:31:00 | Flow Calipso

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí