Chladná nenávist

Chladná nenávist

Anotace: ...

Chladná nenávist

Nesnáším plno věcí
Nesnáším hodně z těch lidskejch mrzáků.
Mám rád chlast.
Protože pak říkám čistou pravdu a na nic si nehraju.
Nesnáším samozřejmě učitele - jako každý jiný
A nenávidím školu - to jinak nejde
Nesnáším roztleskávačky
A všechny pohodáře.
Nesnáším povinosti
Nesnáším dvůr vedle studentský koleje.
Nechci se nic učit
Chci bejt fušer.

Chladná nenávist
Chladná nenávist
Nemám rád vůbec nic a tak se mi to líbí
Chladná nenávist
Chladná nenávist
Nemám rád vůbec nic a tak se mi to líbí.

Nenávidim všechno
Někdy dokonce i tebe
Takže na tebe seru.
Autor Notorhead, 13.05.2008
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebo lehci, kdo vi.. Treba je lepsi nenavidet..

28.08.2008 14:29:00 | dablik007

Máš to holt v životě těžký.

13.05.2008 13:29:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí