Barva barev

Barva barev

Anotace: Myslela jsem na své přátele a složila jsem jim tohle...

Jsi fialová,
ta co mi dálky otevírá,
do hloubek se dívá.

Jsi zelená,
co utišuje mne a objímá.
Zná a tak rozjímá.

Jsi růžová,
na pomoc mi přispěchá,
zahraje mi v tónu.

Jsi modrá,
vysvětluješ tam a sem, zpátky a do dálky.
Říkáš mi pravdy i pohádky. Nasloucháš.

Jsi červená,
rozohníš mne, proudíš,
tancuješ a rmoutíš.

Jsi černá,
bezpečná má skrýš.

Jsi bílá,
anděl, co se na mne a semnou usmívá.
Barva barev, přítel můj.
Autor Oči, 13.05.2008
Přečteno 450x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Vlk v rouše, Dota Slunská, WhiteSkull, Rbb, Romana Šamanka Ladyloba, Šerák, sioned
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

krásné děkuji mooc

15.05.2008 09:54:00 | Rbb

Bílá je velmi krásná barva!Velmi hezké dílko!Zalíbilo se mi

14.05.2008 16:29:00 | Ewineccka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí