Jan od Kříže

Jan od Kříže

Anotace: Bez.

Jan od Kříže by Ti řekl,
ve tmě je síla,
když Bůh ve Světle tě svírá.

Tma je ve Tvém srdci,
srdce Láska dusí,
ono křišťálem být musí,
tma miluje Tvou duši.

Rozum srdce nechápe,
tma je jak v půl deváté,
Jan od Kříže Ti dává vzkaz,
srdce půjde nad propast.

Tma je druhá strana Světla,
říkal, když v cele růže kvetla.

Tma je nutná vlastnost Světla,
říkal, dokud nedokvetla.

Nechej v cele růži kvést,
a netrap se tím tajemstvím,
nechej vozku koně vézt,
On převeze Tě za Tvůj splín.
Autor IvoMaria, 14.05.2008
Přečteno 267x
Tipy 10
Poslední tipující: Lenni, Lorraine, takova, Psavec, labuť, JEIDY, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

takové sluníčko v srdíčku

14.05.2008 15:02:00 | takova

Hezký :o)

14.05.2008 12:25:00 | labuť

hmmm ...

14.05.2008 10:39:00 | Romana Šamanka Ladyloba

...po dlouhé době je tady něco zvláštně dobrého.

14.05.2008 10:11:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí