Večerní smutek

Večerní smutek

Anotace: každý v životě to aspoň jednou zažil...snad

Choulím se do náruče tmy,
jež mne obklopuje s láskyplnou péčí,
a sním své tajné sny,
čas prý vše bolístky vyléčí.

Však času uběhlo již dost,
ve svém těle cítím se jak host,
jenž tomuhle všemu tiše přihlíží.

Na nějakou změnu sílu již nemám,
nikdy nenajdu to, co celý život hledám.
I poslední naděje jako mýdlová bublinka splaskla.

Snad jednou k úsměvu mě zas někdo přiměje,
snad jednou zem se mnou zase se zachvěje,
a já pocítím ten starý pocit známý,
že mohu tu být a radovat se s vámi.
Autor efie, 14.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: elfkan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí