Bouřka

Bouřka

Anotace: ..

Přestalo pršet
lidé vydechli
půl minuty
odměřují
zvuky hromu

Jak připoutaná
k plesnivé posteli
Sevřená
mezi deskami
děsivé knihy

I přesto
se procházím
chráněna
němým zpěvem

Svobodná vůně
nerozkvetlých šeříků

Kus zdiva
šlehnu si do žil
/kvalita
A do vlasů
vpletu pavučinu

Na esemesky
se světem
mi došel kredit
už dávno

Nelíbám cizí lidi

Mě nikdy nepochopíte!
Autor jitro, 14.05.2008
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to říká každej... :)
a má vždycky trochu pravdu; hezky napsaná

12.07.2008 21:49:00 | drsnosrstej kokršpaněl

...ale snažíme se :-)

14.05.2008 16:21:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí