Tam nad oblakmi...

Tam nad oblakmi...

Anotace: ...

tam nad oblakmi,
anjeli krídla dávajú,
k ľuďom na pomoc zlietajú.

tam nad oblakmi,
pri tom slnku vzdialenom,
a tak blízko pred náhrobným kameňom.

tam nad oblakmi,
spev sa nad ne vznáša,
plačúci,lietajúci,jak malé vtáča.

tam nad oblakmi,
v tej ríši vzdialenej,
slzy vidieť na každej tvári kamennej.

tam nad oblakmi,
anjeli pripravujú miesto,
zobrali ťa,povedal ktosi neisto.

tam nad oblakmi,
ach,tá smrteľná a nekonečná diaľka...

na truhlu hodená posledná skalka.

tam nad oblakmi...
Autor maliska, 14.05.2008
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Ria, china white
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí