-+AnEtKo+-

-+AnEtKo+-

Anotace: úryvek z básničky mamince xvátku. /// pozn. Jonáš je hospoda, máma je ze Slovenska ( proto ten konec ) a nezveřejněná část je tak osobní, že se ostatních čtenářů vůbec netýká;)

Anetko, když je táta u Jonáše,
anděl strážný se k tobě začne snášet
a obklopen svým peřím
schová se do peřin
a je-li v noci zima,
on tě objímá…

Máš nektar na rtech, krásu bez mejkapu,
voníš bez parfému a když tě vidím, tápu,
zda-li jsem toho vůbec hoden –
- být, maminko, tvým plodem!
I přesto, Anetko,
ďakujem za všetko.
Autor china white, 17.05.2008
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: Vision of me, Flamy, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí