Toho čeho se bojíš

Toho čeho se bojíš

Anotace: Pro Martinu.

Jemné zlaté vlasy,
objímající tvář samotné krásy,
krokem ladným,
upřímným,
poslání své razí,
noční přelétavý vrazi,
sající život krásných pan,
z dvou malých na krku ran,
však hynou po stříbrné dýce,
držené v tlapě mocné panteřice.
Po téhle noci zubu šrám,
původce upír,
Drákula sám,
pomalu cítíš tu zlou změnu,
vyvolávající v Tobě ozvěnu,
to co nenávidíš,
v to se měníš,
ve svítání jistotu vidíš,
bolest v srdci září tišíš,
paprsek slunce polil tvou tvář,
a sní spálil i poskvrněnou svatozář.
Autor HKvH, 17.05.2008
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: E., Bíša, Wyrda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí