Dluhy

Dluhy

Anotace: Bez.

Sama duše stává se již dluhem,
tvůj dluh vláčí čert s červeným pluhem.

Myslíš na něj a je tu dluh druhý,
ve formě prodané zlaté stuhy.

Dluh je jen číslo tvé duše,
oheň hoří,
spaluje suše.

Peníze jsou hmota,
duch částice pouze smotá.

Dluh nemáš v penězích,
dluh je myšlení tvé samo.

Toť celé tajemství,
zkontroluj v duši,
jak plusu a mínusu manželství sluší.

Snad je to jasné…
Autor IvoMaria, 19.05.2008
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: toužím.jít.dál, igniss, Romana Šamanka Ladyloba, Marfuša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezky vyjádřeno...

22.05.2008 02:55:00 | toužím.jít.dál

..přemýšlela jsem co k tomu napsat-nic-zůstalo to ve mě-
asi proto že dílko oslovilo..

21.05.2008 16:50:00 | igniss

já říkám, že kdo zadržuje energii, tak k tomu nemůže ani proudit ...

20.05.2008 09:01:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí