Kavárna bez kávy

Kavárna bez kávy

Anotace: další experiment

vstal jsem brzo
vítr mne odvanul čtvrtou ulicí
za okno špinavé kavárny
s nevrlou obsluhou...

"ale já už dávno vím, že svět je horší než se zdá!"
( nekřič )
"občas rád sním"
studuji silokřivky lidských dlaní
"chci kávu"
i ta může být svým způsobem štěstím
"nemají..."
"ale já už dávno vím, že jsou horší prohry než tato..."
hrajeme poker s osudem
"tuším prohru"
( dnes z rána pršelo )

čekám kdo si přisedne...
a ukáže mi karty jaké dostal on
většinou mám lepší já,

ale poražení se stejně radují
"radost?"
musím odejít

mám ranní déšť stále v očích...
Autor GM, 19.05.2008
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: hanele m., Kyle, Passive, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádhera...

01.07.2008 00:44:00 | Passive

chytla v sobě děsivě chmurnou a nešťastnou atmosféru... až mne z toho mrazí... skvěle napsáno, poslední verš to jen korunuje

21.05.2008 22:28:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí