Ať ví

Ať ví

Anotace: (nejen) sestře k dvaadvacetinám...

Ať ví

Čas zná každý její krok
Ať ví že dnes jak celý rok
Ruku v ruce jde s ní stále
Jako žezlo pana krále

A za tu dobu co zde je
Ví, co hořké sladké je
Všechny strachy, všechny zmatky
Na ty že sám je člověk krátký

Ať ví vždycky ve svém splínu
Proč a kdo má na něm vinu
Člověk že je jen sám sebou
Když ho k soudu pravdy vedou

Ať ví že ne vše zlé
Zároveň i špatné je
V poušti pochyb vždycky najde
Oázu své naděje -
Ať v ní září stále více
Jako plamen z vosku svíce

Ať zná pravou cestu spásy
Ať ví co je v lidech krásy
Ptáci ze všech stromoví
Zpívejte jí ať to ví
Autor annike, 19.05.2008
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: el viento, pejrak, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí