Rozbouřené nitro

Rozbouřené nitro

Anotace: Bez.

Armagedon v tvojí duši,
bojíš se že venku prší,
srdce slyší líp než uši,
rádio vříská hity v buši.

Rozervané nitro,
otevřené jak víčko od konzervy,
jak guma v autě do rezervy,
jak prádlo dané do prádelny.

Tvé údolí Jóšafatu,
vojska silná plná katů,
prostitutka na plakátu,
věští kdo je vítězem.

Země prudce ochladla,
vojskům shnily oči v důlcích,
den poté myšlenka tě napadla,
proč žil jsi v těle svém.

Hrobník sup už pracuje,
na tvém těle tancuje,
Zacharjáš modlí se,
ať vítěz v duši vztyčí vlajku.

Armagedon v tvojí duši,
šaty ženám opět sluší,
bitvu už máš za sebou,
tyto verše jsou jen hrou…
Autor IvoMaria, 20.05.2008
Přečteno 261x
Tipy 10
Poslední tipující: igniss, Psavec, WAYWARD, jedam, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí