jen tak...

jen tak...

Anotace: každý si tam může najít něco svého...

Dvě těla jedna duše,
Dvě duše jedno tělo
Spoustu lidí,už to říci chtělo
Dvě křídla,bez anděla,
Kam se křídla poděla,
když nemají anděla?
Kapka krve,z kapky louže,
Kdo andělovi pomůže,
Kdo ho o křídla připravil,
A záda jeho krví polil?
Nikdo neví,netuší,
jsme jen těla bez duší
Naše duše se v nás vznáší,
do srdce nám kůly vráží,
anděl už teď křídla nemá,
jeho duše je mu věrná!
Věrná je a zůstane,
vždy krásně mu s ní bude
Oči pláčem zalité,
tělo kávou polité,
svět je plný špatných lidí,
co v Tobě jen špatné vidí,
Autor Gekončice, 20.05.2008
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Jen tvůj anděl, Jahodová kopretina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez kridylek v krvi tapu
tedka musim pesky chodit
pujcite mi nekdo mapu?
bo me pojdte doprovodit :)

povedenej tipik

20.05.2008 22:26:00 | Jen tvůj anděl

Krutá, ale pravdivá realita...jinak moc pěkná báseň,máš ode mě typ:)

20.05.2008 21:02:00 | Jahodová kopretina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí