Šumivý céčko

Šumivý céčko

Anotace: kocovina?

Se v devět ráno probudila v cizím bytě,
přitulená k chlápkovi, co měl vysoký sebevědomí…
V noci ji nechal být…
Hezky poprosila…
Zalepený oči, morální kocovina…
A cesta domu pekelná…
Šumivý céčko a myšlenky na nic…
leda na tu hlavu bolavou…
Zas bude hodný kotě…
Nebo padlej anděl?
Nemohla dejchat….
Nemohla skoro jít….
Nemohla myslet…
Nebo nechtěla…
Je to přeci jednodušší…
A co taky?
Hlavně se nedívat do zrcadla…
Úsměv z dálky…
Nechat být a žít…
Autor Onqa, 21.05.2008
Přečteno 271x
Tipy 6
Poslední tipující: PoeziGirl, Noc17, saddova, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každej občas potřebuje šumivý céčko :D líbí!!!

21.05.2008 21:34:00 | PoeziGirl

zajimavy začátek, zajimavá basen, pises zajimave...
neni to zajimavy ? :-DD

21.05.2008 13:14:00 | saddova

...pěkně,ze života,tak nadechnout a jít.

21.05.2008 11:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí