Tečka a klikyhák

Tečka a klikyhák

tečka a klikyhák
častá to odpověď

neviem, neviem, neviem,
nevím, nevím, nevím

nemá to protiklad,
odpověď neznámá

neviem, neviem, neviem
nevím, nevím, nevím

s nejasným výrazem,
ve střepech odpovědí

neviem, neviem, neviem
nevím, nevím, nevím

oni to vědí,
snad

neviem, neviem, neviem
nevím, nevím, nevím

že, otazník na hlavu jim spad
tupým mým výrazem

neviem, neviem, neviem,
nevím, nevím, nevím

odrazem blbosti,
topím se v tuposti?

neviem, neviem, neviem,
nevím, nevím, nevím

?otazník? X !vykřičník!,
věčný lidstva protivník

jedni křičí, hulákaj!
druzí šeptaj, jen se ptaj?

viem, viem, viem,
vím, vím, vím...
Autor padající do neznáma, 21.05.2008
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klikyhák už jsem jako slovo dlouho nepoužil - tip

21.05.2008 17:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí