Pro Terinku! :)

Pro Terinku! :)

Anotace: Uvědomila jsem si,že první básnička co jsem ti psala,nevyjádřila to,co jsem chtěla.a tak mám pro tebe další- tu opravdovou :)

Chci ti vyjádřit svoji vděčnost,
která je bezedná,
která nezná hranic,
která zaplňuje celý vesmír.

Chci ti poděkovat,
za to co jsi mě naučila.
Bez tebe bych teď nepsala to co cítím,
bez tebe bych tu ani nebyla.

Kdybych tě nepotkala,
byla by jsem pouhou troskou,
plující v tomto krutém světě.
bez tebe by byla moje duše rozedrána na kousíčky,
které by už nešli spojit.

Ale já tě potkala!
A tys mě naučila naslouchat,
tys mě naučila co je to přátelství,
tys mě naučila vidět ve věcech to lepší,
tys mě naučila vidět světlo když ve tmě zavřu oči.

Protože to tvůj pohled jediný,
je zdrojem toho světla.
jsi anděl,jež je k životu na Zemi určený.
(A já vidím tvá křídla)
Jsi radost,štěstí a pochopení,
jsi světlo nad které není.

A já vděčím ti za to,
v co jsi mě proměnila.
Vytáhlas mě ze tmy ve které jsem žila.
Jsi krásná,jako andělé,
jsi jedna z nich,
zrodila ses v oblacích.

A osud chtěl tomu,
aby jsme se potkali.
Nebo tě za mnou poslali andělé?
Kdo z nich to byl?
Komu budu vděčná i po své smrti?
Řekni,anděli s blankytnými křídly,
komu mám děkovat?

Já poznala to,
co uvnitř tebe přebývá,
to oslepující světlo,ta záře...,
tu energii,jež dáváš těm,
kteří ji potřebují.

To ty jsi ve mě probudia moji energii,
a naučila jsi mě intuici.
Bylo to,jako by si ve mě škrtla sirkou,
a zažehla oheň,který se postupně,
s tvými radami a pomocí,rozrůstal v požár.

Díky tobě,překonávám věci,
ze kterých bych se předtím zhroutila.
jsi slunce,měsíc,hvězdy,vítr,voda,
jsi květina,co rozkvétá a nikdy neuvadne,
jsi všude,jsi pro mě vzduch,který dýchám.

A já nevím jak jinak říct DĚKUJI.
Kdyby nebylo tebe,
zdřejmě bych nikdy nepoznala Lenku,
která mi dodává sil,když tu nejsi.

Ale já ji poznala,
když sem se jí podívala do očí,
věděla jsem že mi bude rozumět,
že toho máme hodně společného,
věděla jsem to,
díky tomu co jsi mě naučila.

A kdykoli mám pocit,
že se znovu potápím,
zavřu oči,vidím to světlo,
cítím bušit tvé srdce,
a tvoje energie,
jakoby najednou byla mojí.

Pak oči otevřu,
a s novou načerpanou sílou,
můžu jít dál a překonávat překážky,
jež na mě čekají.

A opět říkám slovo DĚKUJI,
a znamená mnohem víc,
znamená vše co se ti snažím touhle básní říct,
anděli s blankytnými křídly..
Autor Janetee, 21.05.2008
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Walentine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:_-) tak jo. Tohle je první báseň, která mě rozbrečela...:) Děkuji zlati..ještě jednou...

23.05.2008 20:30:00 | Walentine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí