Malá pozitivní

Malá pozitivní

Anotace: Pocit zbytečnosti je to nejhorší, co člověk může zažít...Ale vždycky může být hůř. (napsána 20.5.2008)

Cítit se zbytečný...
stačí jen chvilička
cítit se zbytečný...
jen slova kratičká.

Tak nebreč, maličká
slzičky otři si dlaní
nezapomeň, stačí chvilička
a budeš opět svojí paní.

Hlavu nevěš, není konec
to mi věř
není každý stále borec
napostavíš za den Šikmou věž.

Vždycky může být hůř
tak na to nezapomínej
vždycky může být hůř
jen v duchu tiše vzpomínej.

Vždyť už to znáš
malá princezničko
už jsi to zažila
usměj se nakratičko.

Vždycky může být hůř
bolest, strach, zbytečnost
ale už je pozdě
když vylezeš na most...

Nikdo není dokonalý
tak utři ty slzičky
že nejsi výjimka
život je kratičký.

Život je jen náhoda
vždyť to, holka, dobře víš
a záleží jen na tobě
na kterou stranu houpačky
se zrovna posadíš...
Autor mauvais-ange, 22.05.2008
Přečteno 211x
Tipy 7
Poslední tipující: Dilla, Zweiblumen, Psavec, Petbab, Traci, akneliam
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel přesně vím, co tím chceš říct...Ale člověk musí mít vždycky naději, prostě musí...A ono bude zase líp :) děkuju všem *

16.06.2008 00:02:00 | mauvais-ange

POcit vlastní zbytečnosti
-nač život je a proč jeej žít?-
nevím již, čím se ukojit
když popadla mě pouta zlosti
nad sebou samým..

15.06.2008 16:29:00 | Dilla

Příjemná..:o)

22.05.2008 17:00:00 | Traci

taková pozitivní zkrátka do plusu - moc se hodí v tom každodenním poklusu
:-))

22.05.2008 16:58:00 | akneliam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí