Odrazy na hladině

Odrazy na hladině

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8&feature=related

otočíš klíčkem v kalendáři
jak ve starých pendlovkách
a natáhneš čas, ať zas běží
jak tenká loď na vlnách

přilepíš barvy všem představám
a úsměvu zdvihneš koutky v rohlíku
někdy se zdá, že to co není
tě převálcuje v rychlíku

pustil jsi růži, dopadla na zem
liják ji přibil k asfaltu
zavřel jsi dveře..nekoukal z oken
octl ses v zemi bez květů

lhostejné nebe počítá kroky
a lži, co dáváš pod polštář
cesta bez konce a šedivé roky
v nichž tiše ztrácíš tvář

důvěra rozmáznutá jak povidla
na tvém vlastním prahu
jak vysvětlíš ta divná pravidla
paralelních vztahů?
Autor Verena, 22.05.2008
Přečteno 246x
Tipy 11
Poslední tipující: Raduzk, Danah, blue, vodnař, NikitaNikaT., Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obávám se že vysvětlení pláchlo spolu s pávem
ze zahrady snů

právem
se táhne
linkou našich dnů

...tvůj robo OZZík :)

23.05.2008 21:21:00 | blue

já už nebloudím :-) ...

23.05.2008 20:48:00 | Verena

ST! za obsah, myšlenku a jisté city ...

23.05.2008 06:29:00 | NikitaNikaT.

Patrně jsi zabloudila do paralelního vesmíru, prý se to občas stane.

22.05.2008 22:56:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí