Bohatství

Bohatství

Anotace: To je prostě život...;)

Lásko???
Nastartuj motor u tý svý káry…
Na zítřek mám velký plány…
Pojedem do sekáče…
Oblíknem se za pár kaček.
Už nebudem chodit nahatý,
oblečem se od hlavy až po paty…
Župany, pásky, košile, boty,
šály, trička, sukně i kalhoty…
Modrý, zelený nebo třeba strakatý…
Budem vypadat, že sme děsně bohatý…
Tak nastartuj ten motor, zlato…
Jéje… My nemáme auto???
Autor Onqa, 23.05.2008
Přečteno 230x
Tipy 7
Poslední tipující: akneliam, Marfuša, V e r u n k a, labuť, Noc17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborná, nevím co dodat.

23.05.2008 12:06:00 | Marfuša

:o))

23.05.2008 01:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí