All alone is all we are

All alone is all we are

Když bojové letouny řvou,
Když motýli mají utrhnuté hlavičky,
Když hudba nehraje,
Když herec marodí,
Když tolerantní nadávají,
Když jsou slzy sladké,
Když kapsáři rozdávají dárky,
Když panenky řvou a třískají do kytar,
Když domy jsou zbořené,
Když chlast je pliván na podlahu,
Když deníky jsou veřejná tajemství,
Když i hloupí jsou telepaté,
Když dítě má za mámu tetu,
Když cucáš slané bonbóny,
Když oblečení je roztrhané,
Když lampy pálí,
Když se jizvy nikdy nezahojí,
Když miss rozbije korunku,
Když písek neskřípe mezi zuby,
Když jsou nohy bosé,
Když lež se tváří pravdivě,
Když jsou všichni homosexuální,
Když mraky hřejí a pohledy studí,
Když špendlíky v hlavě nebolí,
Když plot je průstřelný,
Když živí žijí pro mrtvé,
Když jsou blázni normální,
Když bolest je příjemná,
Když kluci brečí a holky mávají pěstmi,
Když ukecaní jsou zašití,
Když mlčenlivým se roztrhla huba,
Když nekuřáci sbírají nedopalky,
Když abstinenti lízají flašky,
Když heterosexuály bolí zadek,
Když dítě žmoulá kost své matky,
Když mu mezi zuby bloudí popel,
Když sny jsou realitou,
Když vodka chutná líp než limonáda,
Když má mladý člověk vrásky,
Když hvězdy v noci nezáří,
Pět malých holčiček leží nehnutě v garáži,
S očima upřenýma do jednoho místa,
Čekají…
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když už čtenář ani nevnímá ta všechna "KDYŽ", dostane nakonec takovou pecku mezi oči, že se probere - a zděsí.
A přečte si to ještě jednou - a pořádně!

04.09.2005 16:24:00 | Hary_nš

tahle basen mne chytla za srdce....díky romčo...

27.08.2005 13:34:00 | LaBiL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí