pomsta?

pomsta?

Anotace: pomůže někdo v nejhorší chvíli??

andělíčku můj stážníčku opatruj mi mou dušičku černou..

dušičku si chovám
na obláčku dýmu
až obláček se rozplyne umřu?

k čemu mi budou brány kostela?
k čemu oltář?
když čenou duši mám?

muže mi pomoct?
ten váš čistý bůh?
může vzít bělící prostředek
a pomoci mi?

neprodává se někde?
NE!?

má černá dušičko
poklade jediný
copak jsi naprosto čistá a bez vinny?

ne nejsi
máš vinnu velikou
za to že byla si jeho muzikou

muzikou jeho srdce
jenž byla hnacím motorem
teď však usycháš v řece
kde máš ty berle honem?

berličky života vem si
a zapomeň
na to co jsi
honem!

už dohání tě
má běžecké boty
utíká rychle a hbitě
na zádech kosu nosí

ostrá jak břitva
chladná jak led
silná však musíš být
je to tu teď

pomsta tvůj život zahubila
a on nechápal
kde vzala se v něm tadle síla
jenž snad bůh? či ďábel do ruky mu dal?

oltář a brána nepomohli
bělící prostředek také ne
ta osoba co botky nosí
nikdy nezapomene a vždy si tě vezme...
Autor anima alba, 23.05.2008
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, carodejka, Castiza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi miloucka a citliva divka , verim ze prijde ten pravy cas a pak potkas sveho prince.

30.05.2008 01:32:00 | carodejka

zjímavé.. :)

23.05.2008 22:40:00 | Castiza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí