Kam . . . ?

Kam . . . ?

Anotace: + + +

Bludiště
(jak mezi zrcadly)
proměny trestí
jako odpad
odhozený kolem cest

Pár drobných mincí
do kasičky studentíkům
aby se měli za co zpít
do úplné němoty . . .
Hloupě se ptám proč ?
Proč jsme takoví . . .

Karel nakonec vytáhl pistoli a střelil

Mrtvé ticho se vpíjelo do jeho čela
Červená stužka se váže do smyčky
Má barvu jeho teplé krve
Chce se mi uprchnout někam pryč
. . . do jiného světa . . .
Kde nejsou pitomé pistole
a tupci
kteří je prodávají nedospělým . . .

Radanka zachytí jeho hlavu
zatím co tělo se hroutí
- Proč jsi to udělal ? -
- Proč? -
ptá se ne jeho,ale nás
a naše oči civí
mozky nechápou
Vždyť před chvílí byl ještě živý
. . . ještě se s námi smál . . .

Čím vlastně jsme?
Čím jsme se stali?

Kam půjdeme . . .

Bludiště mlčí
studenými zrcadly mění směr

Narážím čelem na pelest . . .

Co je to za blbost?

Snad sen?
Autor liška B., 24.05.2008
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, Pevya, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná i sen..., moc hezký, zvláštní...

10.10.2009 00:35:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí