Neosobita

Neosobita

Anotace: .

Představa realitou
jízda do výšin
bez kyslíkové bomby

Neúsečná dlouhá chodba
se studenou podlahou
/šachovnice

Matný skla,
vraťte mi zelenou!
..tkaničku do bot
se kterou si
zaškrtím zápěstí

Vemte si mou krev
pro mě už stejně
ztratila hodnotu

Stereotypní režim
rozčeřen
drobnými zprávami a doteky
..Jak já Vám děkuji

Noc samoty
obklopena motýly
/jejich křídla
mi neublíží

Torzo nože
v modrém světle
strach přeskočit
rezavé zábradlí

Osprchuj mě dezinfekcí
a studenou rukou
popřej DOBROU noc..
Autor jitro, 24.05.2008
Přečteno 375x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Churry, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hani děkuji za komentáře :) milé,rozmilé

02.06.2008 19:49:00 | Defluent.Tears

Co dodat..je moc hezká..:) Je hezká tak jako ty ostatní

29.05.2008 13:40:00 | Defluent.Tears

tak tak to stihnu pro žiletku, co mi to děláš?!

24.05.2008 21:03:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí