pokosil si lúku

pokosil si lúku

Anotace: ...inspiroval ma moj oblubený ján brezina, divne

Pokosil si trávu, aby som v nej mohla ležať.
Za deň si skosil lúku
A daroval mi kyticu pridrahú pre hrdlo vázy,
Čo rozbil si,
Keď si sa snažil,
Spievať mi o nočných tmách.
Namiešal si parfum,
Čo voňal ako ranná nedeľa.
( keď ležíš vedľa mňa
A po tele mi steká rosa.)
Keď utekám pred tebou bosá
V priezračných šatočkách od lesnej víly,
Zase sme veľa snili.

A hrali šach.

Pat.

Stále nemôžeš milovať
To dievča,
Čo sype ti pod nohy hrach,
Čo chcel si oberať na jeseň svojej túžby.
Volali, že blúzniš
Po nociach.
A kričíš inej meno.

Prečo nie si radšej démon?

Pokosil si trávu, aby som v nej mohla ležať.
Vytrhol si mi srdce, aby za tebou mohlo bežať
Vypálil si mi na dušu znamenia možnej lásky.
Vieš byť neskutočne krásny.

A ja šialená.

I tá kytica,
Čo stále držím medzi zubami..
Vyschla...
Opadla...
Umrela...

Možno čaká na tvoje vzkriesenia.
Autor adida, 25.05.2008
Přečteno 227x
Tipy 10
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, obyčejná, Psavec, Franti, Zasněný básník, fialová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to skvely. Tohle neni dobre misto na polemiky, nakolik je to pravdive, ale zajimalo by mne, zda se to zaklada na tom samem pocitu k tomu samemu cloveku, ktereho mam na mysli...Basen je to nadherna

25.05.2008 19:00:00 | Franti

No jo, talent je holt talent ;)

25.05.2008 18:46:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí