Bílý orel

Bílý orel

Anotace: Vím o něm.

Bílý orel zakryl křídly,
Mléčnou dráhu,
pramen s zřídly,
teď naučí létat duši tvou.

Potmě vyhodí tě z hnízda,
letíš, bojíš se,
smrt je jistá.

Bílý orel miluje tě,
podletí tě,
zachrání tě.

Jako mládě nese tě,
v pařátech je naděje.

Bílý orel existuje,
zjevuje se když nemůžeš.

Tak se neboj,
zná tě jménem,
slyší duši samotnou.

Letenku má pro tebe,
až budeš muset do Nebe.

Bílý orel žije,
létá v mracích nad Zemí.

Věříš, že čeká?
Autor IvoMaria, 26.05.2008
Přečteno 297x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Borecká, Isobel, Psavec, igniss, NikitaNikaT., elfkan, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Mám svého bílého orla:o)

04.08.2008 21:24:00 | Iva Borecká

..bílý orel-asi ne-do nebe mě nevezme..
..a co černý?-taky je?..

26.05.2008 21:21:00 | igniss

Tyjo.... pěkný =)) taky bych potřebovala svýho bílýho orla :P

26.05.2008 20:32:00 | neumětel

Myšlenková a nadějná básenka. Líbí se mi ...

26.05.2008 20:11:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí