Myšlenky na zapomnění

Myšlenky na zapomnění

Anotace: Krátká báseň, jen na zkoušku. Objevil jsem tento server a chtěl jsem sem něco dát...třeba se bude "dařit" přidávat další. ;-)

Sbírka: Moje nemoc

Myšlenky na stíny,
které hledají svou tvář
uprostřed té viny
protnul jsem paprsek, jak lhář.

Rozložení myšlenky,
na bé plus a násobek
mé nekonečné vzpomínky,
na průzračně čistý vztek.

Duše v tělo rozložená
padá černou dírou v nic
kdo na své stíny zapomíná
v zapomnění skončí ponejvíc.

A tak končí příběh noci
kdy oči krvavé chtějí spát
však mozek je v jiné moci
a musí psát a psát a psát…
Autor Tom XVI, 26.05.2008
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Orichi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nezlá.

26.05.2008 22:23:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí