Proč ztrácíš duše naději

Proč ztrácíš duše naději

Anotace: Bez.

Kde chybí víra,
přežívá naděje,
nad obzorem svítá,
zítra možná bude den,
proč to zítra nemůže být lepší,
kde jsi to vzala duše ubohá,
naděje není cílem,
naděje je most,
přes beznaději,
k čemu se upíná,
tam srdce tvé,
zkoumej svou naději,
přes co tě převede,
přes dobrou cestu,
či špinavou řeku,
přes dnešní den,
naděje není sen,
co je to naděje,
slunce svítí zepředu,
jak noc za ránem,
duše uspaná televizním sloganem,
všechno je zlé,
postav si most,
z čeho je naděje,
pes líže kurděje,
most není dopředu,
vede jen do hloubky,
do tebe spouští se,
ne z cihel staví se,
je z tebe naděje,
z kousků dobra,
postav si naději,
ze všeho dobrého,
neboř ten most do tvého srdce,
jeden konec mostu ve víře,
druhý v srdci,
proč za hodinu nebude líp,
kdo ti vzal naději,
kteří to zloději,
boří ti most,
rezavá konstrukce,
žere ti naději,
ďábel co řekne později,
dobra už dost,
kolik máš mostů duše,
sušenka se zlomí suše,
kam ho postavíš,
na konci mostu máš slepou ulici,
nebo vylezeš nádhernou silnicí,
kudy je vstup,
kde schody do Nebe,
nasedni naděje,
nasedni na tebe,
když skončí naděje,
začíná víra,
vítězství tvoje je,
obrovská síla.

Nikdo nemá právo brát ti naději,
vzepři se o to silněji!
Autor IvoMaria, 27.05.2008
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Borecká, Lorraine, Jasmin de Paris, Romana Šamanka Ladyloba, igniss, labuť, Psavec, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

...*

04.08.2008 21:23:00 | Iva Borecká

hluboká moudra....Život.

27.05.2008 17:52:00 | Jasmin de Paris

.krásně psáno-myšleno..

27.05.2008 12:38:00 | igniss

tiše zírám ...

27.05.2008 11:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

...tolik moudra na základu tak mála slov,paráda ST.

27.05.2008 08:53:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí