Nic

Nic

Anotace: ...není nic...

Sbírka: Moje nemoc, Mé já

Není nic co by se mohlo stát
tvou pravdou jedinou
na levé paži ostnatý drát
a na pravé máš růži nevinou.

Drát a růže, jako ty a čas
bloudí světem stále spolu
růže je země a drát pas
vedou tě cestou nahoru a dolů.

Marně hledáš dno a nebe
bortí se představy
v létě je mráz a z toho zebe
křičíš jsem jiný než vy.

Není tma ani den
tvá pravda se zhroutila
jako s ránem sen
jakoby nikdy nebyla.
Autor Tom XVI, 27.05.2008
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, Isobel, efie, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí