Černý orel

Černý orel

Anotace: Bez.

Rudý západ zčernal,
do duše vlétl Černý orel.
lásky ihned ubylo,
peklo Orla zplodilo,
v hrobě bude tesat tunel,
Černý orel, černý uhel,
divoký pták zastřel noc,
blyštivá čerň křídly mávla,
nocí za pomocí pornohvězd,
noc zatřásla se touhou,
že bude mít tvou duši,
zsinala jsi duše má,
smrt od Černého orla nádherná,
krouží kolem tebe,
noc co duši zebe,
odvážně ho zavolej,
on nemůže přijít sám,
je do tvé vůle dán,
chceš ho blíž,
tak pojď níž,
už se blíží,
mává křídly,
chvěješ se jak závislá,
Černý orel je už blízko,
zastav touhu rukou svou,
odkud se vzal Černý orel,
hnízdo v duši jeho máš,
vyletěl jen na tvůj povel,
rohy v sobě ukrýváš,
ležíš v trávě noc už slaví,
každý má orla svého,
ať je bílý nebo tmavý,
krásná černá křídla orlí,
působí ti smrt,
rvou ti z duše věčnou chuť,
sbohem ráji, hoří rtuť,
nebuď stravou, levnou orlí,
z hříchu létá černá suť,
je zvláštní když rty tvé rudé,
líbají tak strašnou smrt.
Autor IvoMaria, 28.05.2008
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Borecká, toužím.jít.dál, Marfuša, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, igniss, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..díky za černého orla..

06.06.2008 21:06:00 | igniss

Velmi silné dílko ...

30.05.2008 04:08:00 | toužím.jít.dál

Souhlas, povedla se.

28.05.2008 11:18:00 | Psavec

...jako obvykle moc dobré.

28.05.2008 09:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí