Vanitas vanitum

Vanitas vanitum

Anotace: Sám v sobě často objevuji marnost nad marnost a možná v tom nejsem sám...

Sbírka: Moje nemoc, Mé já

Vím o strachu, chameleónu nicoty
stanici bolesti a hryzajícího svědomí
něco bylo špatně, házel jsem piloty
podpírající mosty iluze vědomí.

Ztratil jsem představu i touhu vzplát
pro něco malého uprostřed zkoumání
něco by se našlo, ale nutí mě to lhát
o soukromé dálce a jejím zdolání.

Prosil jsem o pomoc, bytosti na zemi
za touhu netoužit dal bych i svobodu
pomoci dočkaje, zradil jsem, zdá se mi
vanitas vanitum hrál jsem si k odchodu.
Autor Tom XVI, 28.05.2008
Přečteno 408x
Tipy 13
Poslední tipující: Fenceless, Sweet KiWi, kuskus pruhovaná, Isobel, mamina, Psavec, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to myšlenku, líbí.

11.06.2008 11:17:00 | Isobel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí