Studna

Studna

Anotace: Bez.

Hluboká duše tvoje,
tunel v ní,
černé dno,
písek žlutý věští vodu,
v lásky sprše,
trýzeň ryje stopy,
nežil nepochopí,
komu chybí boty,
bez kyslíku kosmonaut,
cesta vzhůru za světlem,
poušť se kapek chopí,
při setkání lásek,
pád lásky rybu topí,
kyslík bolí hlavu,
co v tomto stavu,
čerpá vodu ze dna.
Autor IvoMaria, 29.05.2008
Přečteno 274x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Borecká, Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru, Psavec, igniss, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

..fajnky-jde ti to velice dobře..
..??..

29.05.2008 13:12:00 | igniss

Studna až u dna,
tvá láska nemůže být nudná.
...skvělé

29.05.2008 11:52:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí