KONEČNĚ JEDNA BEZ NÁZVU („Jo, povedla se mi bábovka“)

KONEČNĚ JEDNA BEZ NÁZVU („Jo, povedla se mi bábovka“)

Anotace: (25/05/08, Brněnská přehrada)

/Přistihla jsem se, že…/
Poslední dobou slavím výhradně cizí úspěchy
(s vehemencí sobě vlastní)
matury
státnice
dětičky –
Napadají mě pouze názvy
básní
(i to je dosti)
ve své vševypovídající
vybroušené
výmluvnosti –
Cítím se zavázána číšníkovi
(který mi připomíná dvakrát viděného sympaťáka)
po jednom pivu z jeho kapsy
nyní
jako dvouleté přítelkyni –
& bůhvíproč mu ospravedlňovat své útěky
na wc
přitom bůhví jaká smělost číhá za rohem
jaká žena čeká za dveřmi –
. . .
/Mé básně se jim líbí…
(nebo alespoň předstírají)
dokud se jich nezačnou týkat
dokud si se mnou nezačnou tykat/ –
. . .
To dítě (od vedlejšího pískoviště)
mi hodilo do piva
písek
Říká, že je Červená karkulka
a já na to:
já jsem Básník –
Autor Andrea Vatulíková, 29.05.2008
Přečteno 295x
Tipy 18
Poslední tipující: pejrak, Michal Kvido, Linushka, excited, Vlk v rouše, Lukáš Rymeš, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, TERezicKA, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky... ze vcerejska...
ta je snad este lepsi:+)

08.06.2008 18:23:00 | Me and you and all the others

pamatuji si.. pořád.. čtenou z telefonu..

08.06.2008 14:19:00 | excited

Tahhle je taky skvělá!!

03.06.2008 20:31:00 | Lukáš Rymeš

souhlas s Azurem, ta basne je super a ted to nepredtíram :-)), je to hodne uprimne a to tomu asi dodava naboj, fakt dobry a ja dneska tleskam...

29.05.2008 16:33:00 | saddova

ou, tak tahle je super, geniánlí, silná, otevírá témata který mi maj co říct...

Mé básně se jim líbí…
(nebo alespoň předstírají)
dokud se jich nezačnou týkat
dokud si se mnou nezačnou tykat

...jo, tak tohle je pravda

29.05.2008 13:24:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí