Bojovná...

Bojovná...

Anotace: Znám radost i smutek…znám sen i skutek….je to jako boj s větrnými mlýny… někdy mám pocit blaženosti,že jsem vyhrál a někdy mám pocit marnosti,že bych nejraději utek…

Kouzlo toho boje spočívá v boji samotném…
V projevech slabosti i síly…
na pochybách ze své víry…
jdu dál cestou necestou…
za denním snem nocí bezesnou…
pro okamžik dotyku….
pro chvíli nedotknutelnou…..

S prstem na spoušti
pouštím se pouští…
Jak se to spouští?
chladný kov dotýká se žhavého spánku….
snad se probudím ze spánku….
Jsem pozvaným hostem v tiché revoluci
prý se zjevila mezera v evoluci…
co bylo pravda,už pravda není…
škoda že pan Darwin už tady není …
ten by se divil,
že asi pochybil...
Hmota už není homogenní
popraskal pilíř fylogenní….
Už kdysi dávno,
Orfeus podcenil ohlédnutí…

Co nás nutí k rozhodnutí?
Život na chvíli k zapůjčení,
potom vzhůru jinam….
Dívám se…vybírám….
holku nebo kluka?
slast nebo muka?
Tak nádech a ponořit se...
do zóny erotogenní
nebo do kola vpletení….
někdo dřív někdo později…
někdo bez iluzí,někdo s idejí...
někdo čistý...bez mučení…
někdo plný špíny z utrpení….

pozvánka...bez poučení...
doručená...bez ručení...
bezděky...na věky…
co všechno zažijeme...
To si fakt užijeme….
Autor enigman, 30.05.2008
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí