Třeba...

Třeba...

Anotace: o něčem a o ničem zároveň :)

Do snového závoje zahalená,
kráčí tmou tiše paní neznámá.
Nikdo neví,kde se vzala,
chodí krajem, aniž by někoho znala.
Její bledá strhaná tvář,
dřív ji jistě zdobila mladistvá zář,
teď však plná je vrásek,
třeb z nenaplněných dětských lásek.
Její pohled prázdný bloudí krajinou,
třeba jí manžel odešel za jinou.
Chodí světem stále sem a tam,
třeba hledá tajný chrám,
kde hlavu smou smí složit v klidu,
aniž by stále musela třít bídu.
Třeba jen zabloudila a pomatenou má mysl,
třeba její cesta nemá hlubší smysl.
Třeba něčím nenapravitelným se provinila,
smrt spousty lidí zavinila
a teď její duše hledá klid,
každý druhou šanci měl by mít.
Autor efie, 30.05.2008
Přečteno 248x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí