Už rok tu nejsi....

Už rok tu nejsi....

Anotace: Poslední květnový den... romantický a zároveň smutný. Už je to rok, co nás navždy opustil manžel kamarádky, který nám všem byl jako vlastní taťka, taky jsme mu ani jinak neřekli... ten milý človíček nám všem moc chybí... :(

Taťko náš milý,
já vzpomínám, jak šťastni jsme byli,
když na kafíčko jsi k nám chodíval,
radost a lásku jsi k nám nosíval.
Taťko náš milý, tys odešel nám v dál
a nás jsi tady "dole" zanechal...
Však v srdcích našich žiješ dál
a teď by ses mi jistě smál,
proč bys nás sebou do nebíčka bral?
Však přijde čas a vezme si i nás,
však přijde čas a budem spolu zas...
Autor darmar~2, 01.06.2008
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí